Florbaloví partneři

Salming

Salming je švédská sportovní značka, specialista na sálové sporty, běhání a lední hokej.

1_Salming_20200812_170051.png
Navštívit web partnera

Salming je švédská sportovní značka, specialista na sálové sporty, běhání a lední hokej. Nese jméno fenomenálního švédského obránce Börje Salminga, člena hokejové Síně slávy, který se jako jeden z prvních evropských obránců prosadil do NHL, kde odehrál 16 let za Toronto Maple Leafs. Značka Salming působí na sportovním trhu od roku 1991 a do České republiky se začala dovážet o deset let později. V oblasti vývoje a výroby florbalového vybavení patří Salming celosvětově mezi absolutní špičku. V její nabídce můžete najít veškeré florbalové vybavení od školního až po profesionální a to včetně špičkových sálových bot.

Nabídka pro členy oddílu florbalu TJ Turnov pro sezónu 2023/2024

- sleva 25% na objednané vybavení do konce září 2023, (sleva platí na nezlevněné produkty)
- sleva 20% na veškerý sortiment

- oddílovou slevu NELZE uplatnit na již zlevněné zboží
- sleva 25% na nákup od 5000,- Kč

- na celé brankářské výstroje připravíme cenu individuálně

- sleva 40% na týmové nebo oddílové vybavení
(minimálně 12ks od jednoho produktu - florbalky, sálovky, mikiny, tepláky, soupravy, trika atd..)

Proč nakupovat s námi?

- každý nákup se počítá do společného balíku. Z celkového výsledku na konci sezóny dostaneme bonus, díky kterému si můžeme na další sezónu objednat potřebné vybavení pro oddíl (míčky, rozlišováky, atd.)
- nemusíte platit dopravné z objednávek na e-shopu

Jak objednávat?

Vše, co potřebujete pro florbal, najdete na webové adrese oficiálního e-shopu www.salmingstore.cz
Vybavení, které tam najdete, a je skladem, můžeme doručit do Turnova. Při výběru sálovek nebo brankářské výstroje objednáme dvě velikosti, aby se vždy vybralo to, co bude lépe sedět.

Objednávat můžete takto

- emailem na adresu: turnovskyflorbal@gmail.com nebo kolomaznik@florbalturnov.cz
- přes aplikaci WhatsApp, Radim Kolomazník, +420 777 126 883
- nebo v určené dny u Radima Kolomazníka v hale TJ Turnov po trénincích mládeže (v případě, že byste se rádi poradili, zavolejte a Radim do haly přijde)
Při objednávání nezapomeňte specifikovat délku florbalky, držení florbalky, barvy vybraných produktů a jejich velikosti. Ideální je, když bude objednávka doplněna odkazem z e-shopu.
Pokud si nevíte rady s délkou florbalky, máme u sebe od každé délky minimálně jednu florbalku a je tedy možné s výběrem poradit.

Jak platit?

Bezvýhradně převodem na účet. Do objednávky mimo email, uvádějte emailovou adresu, abychom vám mohli zaslat fakturu, ve které budou uvedeny všechny platební údaje.

Zpět na partnery